Show menu

PVC cijevi - glatke KGEM

PVC kanalizacijske cijevi se upotrebljavaju za montažu podzemnih i nadzemnih kanalizacijskih sistema, te su primjerene za oborinsku i fekalnu vodu, industrijsku, također i za kućnu otpadnu vodu, gdje trajna temperatura otpadne vode ne prelazi 40°C. Cijevi se isporučuju, ovisi na promjeru, u dužinama 1, 2, 3, 5 i 6 metara (AlveHol cijevi se isporučuju samo u dužini 6 metara).

Boja cijevi: RAL 8023 (narančasta boja)
RAL 7037 (siva)PVC JEDNOSLOJNE (PUNOSTIJENE) CIJEVI
Cijela cijev je proizvedena od PVC –U materijala, po standardu EN1401-1.

PVC TROSLOJNA (COEX) CIJEV
Cijev je proizvedena od tri sloja, pri čemu je vanjska i unutarnja stijena proizvedena od tvrdog PVC materijala, a srednji sloj od pjenastog PVC, po standardu EN13476-2. Vanjske dimenzije cijevi su u skladu s standardom EN 1401-1.PVC ALVEHOL CIJEVI
Cijev je na vanjskoj i unutarnjoj stijenci glatka, u sredini stijene su manje zračne komore. Ograničena struktura cijevi omogućava tako izdržljivost i ekonomičnost. Zbog svoje dužine upotrebljava se za transportne vode. Tamo gdje bi radi projekta bilo potrebno cijev rezati (montiranje prelaza, koljena …) montira se jedna od prije navedenih cijevi. Cijevi su proizvedene po standardu EN13476-2. Vanjske dimenzije cijevi su u skladu sa standardom EN 1401-1. Cijevi se isporučuju zajedno sa inovativnom brtvom, koja ima sidreni prsten, koji sprečava izmaknuće kod stavljanja jedne cijevi u drugu. Cijevi se isporučuju samo u dužini 6m. Pokraj postojećih klasa SN 4 i SN 8 u ponudi su i cijeviSN 16.