Show menu

Digitalizacija tvrtke Vodoplast promet d.o.o.

15. 2. 2024

Naziv korisnika Ugovora: VODOPLAST PROMET d.o.o

Naziv projekta: Povećanje razine digitalizacije poduzeća VODOPLAST PROMET d.o.o. kroz uvođenje složenog digitalnog rješenja

Kodna oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I2.01-V5.0264

Početak razdoblja provedbe projekta: 30.01.2024.

Kraj razdoblja provedbe projekta: 30.01.2025.

Ukupno prihvatljivi troškovi: 6.900,00 eura

Bespovratna sredstva: 4.140,00 eura

Intenzitet potpore: 60%

Projektom "Povećanje razine digitalizacije poduzeća VODOPLAST PROMET d.o.o. kroz uvođenje složenog digitalnog rješenja" planirana je nabava EBA DMS sustava za upravljanje dokumentima za rad bez korištenja papira u poslovanju, organizaciji i administrativnim uslugama. Sustav je namijenjen djelatnicima poduzeća te partnerima i kupcima. Sustav će djelatnicima omogućiti učinkovitije upravljanje dokumentima, dok će u radu s partnerima i kupcima unaprijediti razmjenu dokumenata putem raznih B2B protokola i XML standardima koji se koriste diljem svijeta. Navedeno digitalno rješenje će unaprijediti procese: nabave, logistike, prodaje, financija i računovodstva čime će se osigurati digitalna transformacija te povećanje produktivnosti poduzeća.

Rezultat projekta: Uvedeno složeno digitalno rješenje – EBA DMS sustav.


„Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”